Aktiekemisten

Besök Aktiekemistens nya blogg på www.aktiekemisten.se. Där hittar du alla nya inlägg.

Investera

Sidan innehåller reklamlänkar för Trijo, SaveLend, SigmaStocks, SAVR och Avanza

Det finns många olika sätt att investera sina pengar. Den här bloggen fokuserar mest på börsen och dess fina avkastning. Antingen kan man som Aktiekemisten välja sina aktier själv eller så kan man få hjälp med det. Vill man ha en stabil avkastning kan man också investera i räntor. Se i listan om något av dessa sätt att investera är något för dig. Om du är intresserad av kryptovalutor finns det också jämförelsetjänster som Cryptorunner.com.

1. Trijo

Trijo är företaget som gör det enkelt att handla med bitcoin, litecoin och ethereum. De är fullt reglerade av Finansinspektionen och den enda börsen för handel med krypto i Sverige. Vill du prova på krypto är detta något att prova.

Öppna ett konto hos Trijo.
2. SaveLend
SaveLend erbjuder dig som privatperson att investera i olika krediter och därmed bygga upp en kreditportfölj som tickar in pengar varje månad. Sedan start har investerare hos SaveLend fått över 9 % årligen i ränta. De krediter man investerar i är bl.a. konsumentkrediter, företagslån och fakturaköp. 

Öppna ett konto hos SaveLend.

3. SigmaStocks

SigmaStocks är nya på marknaden och först i världen med att kunna erbjuda automatiserat sparande i aktier. Genom att uppge att ange kriterier att spara utifrån såsom risk, etik, tillväxt, utdelningar, sektorer och marknad kommer SigmaStocks att skräddarsy en portfölj åt dig. Avgiften ligger på 0,35 % - 0,39 % årligen av det förvaltade kapitalet, men då ingår avgifter för courtage och ISK. Deras algoritmer är gjorda för långsiktigt sparande.

Öppna ett konto hos SigmaStocks

4. Savr

När man investerar i fonder man en årlig förvaltningsavgift. I den ingår också provision till banken som tillhandahåller handeln med den fond man vill köpa. Väljer man däremot SAVR får du själv behålla provisionen. Det innebär mer avkastning till dig.

Öppna ett konto hos SAVR.

5. Avanza

Avanza är störst i Sverige på aktier och fonder. Handla aktier i Norden, Europa och Amerika från 1 krona i courtage. Öppnar du nytt konto hos Avanza får du dessutom handla avgiftsfritt på Stockholmsbörsen tills att du kommit upp 50 000 kr. Köper du fonder upp till samma belopp får du tillbaka alla fondavgifter.

Öppna konto hos Avanza.
Det är alltid en risk med att investera sina pengar i aktier, fonder eller räntor. Man kan förlora både hela eller delar av sitt kapital.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.